Ny lag ska kväsa fildelning

Rubriken är hämtad från Aftonbladet. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3734809.ab

Jävla pisspolitiker som inte kan ge fan i och förstöra allt som är kul. Internet och teknologin har gjort såna stora framsteg att man på några minuter kan tanka hem musik i alla möjliga olika gener från artister som man aldrig någonsin skulle höra annars.
Vad händer? Stora lobbyistgrupper från musik industrin inser att folk får något gratis och så kan vi ju inte ha det. Hjulen börjar snurra och med hjälp av polis, politiker och en jävla massa ekonomiska resurser, lägger man ner tid och pengar på att jaga folk som berikar sig kulturellt. Ja fyfan 2000 talets antagligen hårdaste brott med tanke på hur snabbt besluten nu ska fattas utan folklig grund eller debatt. Flera remissinstanser har kritiserat lagförslaget men det kommer inte stoppa lagen från att bli verklig.
Det är odemokratiskt och bakåtsträvande, vad ska hända med de teknologiska framstegen som dykt upp som en direkt konsekvens av fildelningen? Jag tänker på högkastighets bredband, ökad försäljning av konsertbiljetter, mp3 spelare, 1 tb hårddiskar m.m.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0