TACOBLUFFÉN

http://www.aftonbladet.se/matvin/article3876667.ab

"Tacos till middag i kväll? Tänk dig för – fredagsmyset är en tillsatsbomb och en bluff. Salsan är mest vatten och avokadoröran innehåller allt annat än avokado. Så är det i flera produkter. Old el pasos tacosalsa består till största delen av vatten. Och i innehållsförteckningen till cheddardippen nämns inte cheddar, däremot innehåller den 20 procent ostpulver. "

Jag retar mig fruktansvärt mycket på sånt här. Jag är inte en sån som går och kollar om mat faktiskt är mat när jag handlar. Jag avskyr o gå o handla och det gäller inte bara mat, jag hatar att gå i affärer, gå på stan och allt annat jävla skit som har att göra med att stå i köer och trängas med randoms i trånga utrymmen.
Hur som helst jag gör ofta det jag ska jävligt snabbt när det kommer till shoping så även med mat. Jag skriver inte matlistor utan går in i affären och går igenom den rätt snabbt och på vägen slänger man ner det som ser gott alternativt billigt ut.

MEN nu är det tydligen så att man måste läsa vad fan det är man handlar för inte fan är det vad man betalar för. Det är inte mat som man förväntar sig att det ska vara, utan ett packet med kemikalier och massa ljug som man sen får ett kvitto på av kassörskan, På kvittot borde det stå TACK SOM FAN ATT VI FÅR BLÅSA DIG HÅRT OCH ATT DU KOMMER TILLBAKA SOM EN KORKAD HUND OCH HANDLAR MER! Istället står det oftast ett dyrt jävla pris och ett "Välkommen åter" tro fan välkommen åter.

Är inte det att lura kunderna? "Det är förståeligt att det uppstår frågor kring det men vi följer de europeiska reglerna, säger Sofie Reppling, vid General Mills som marknadsför Old el paso i Sverige."
Så med andra ord ja el paso blåser sina kunder varje dag och verkar inte skämmas direkt utan hänvisar till deras juridiska rätt att blåsa skiten ur oss. Allt med stöd från marknadsliberala översittar piss EU.

"Risken för hjärt- och kärlsjukdomar ökar, det påverkar kolesterolet och studier visar att risken för vissa cancerformer ökar, säger Irene Mattisson, nutritionist vid Livsmedelsverket."
Soft medan dom ska blåsa oss och dra in stålarna ska de också ta livet av oss, men det är ju lite av en välgörning hoppas fan man slipper gå och handla i himmlen, men det är väl klart det skulle väl va fan om man inte som vanlig var "the last one in the line" även där.


Jag undrar fan hur det går till i företagen när dom bestämmer sånt här. Sitter dom runt ett bord format som en swastika eller ett dollar-tecken kanske och bara funderar hur fan dom ska kunna blåsa oss bäst.

Kanalj 1: Nä men jag pitchar den här iden om att viiiiiii etablerar den här varan på marknaden och promotar som food dårååå, fast vi scamar dom ju bara för det är bara massa billiga tillsattser och kemikalier, sen höjer vi priserna också samtidigt som vi förgiftar dom så kanske vi kan dra in lite cash på å sälja medeciner och privat läkarvård.
Kanalj 2: Jamen självfallet ett magnifikt förslag Adolf junior löfengrip. Jag som är blåblodad har iiiiinga problem med att mörda dom där dräggen eeee med tanke på att trotts allt är de ju bara underklass och inte lika betydelsefulla för vårt moder svea som vi arbetsgivareeee. Vad säger du, ska du med på en flaska champagne och lite gåslever?

Jag bara undrar. Det är ju ingen slump att sånt här förekommer i typ ALL mat.... Men det är ju så, vi förväntas att konsumera vilken skit som helst, bara svälja och se glada ut. Så länge någon tjänar pengar på det kan det väl inte vara dåligt vaaaaaaaaaa?


We're the first ones to starve, we're the first ones to die The first ones in line for that pie-in-the-sky And we're always the last when the cream is shared out For the worker is working when the fat cat's about .

And when the sky darkens and the prospect is war Who's given a gun and then pushed to the fore And expected to die for the land of our birth Though we've never owned one lousy handful of earth?

Kommentarer
Postat av: Triss

Hahahahaha arg, argare, Rilles blogg.

2008-11-29 @ 17:58:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0