Det finns bara en Jackie Arklöv

Kollade på dom här bilderna http://politiken.tv/nyheder/indland/article767796.ece Jag blev inte direkt chockad, men det slog mig att det är skrämmande att det fortfarande finns folk som på fullaste allvar menar att det är meningslöst att beväpna sig. Fredliga manifestationer = batonger i huvet = nej tack. Vem vill gå på något sådant? Ska jag stå upp för irakiska flyktingar ska jag åtminstone få ha gatsten med mig.

Samtidigt glädjs jag åt hammarby för en gångskull, eller rättare sagt hammarbys tifo grupp. Som gjorde en skitrolig banderoll ”det finns bara en Jackie Arklöv”, som en del i deras kampanj mot polisens övervåld vid fotbollsmatcher. Haha det har blivit ett jävla liv, och nu tävlar alla i att ta avstånd från banderollen till och med hammarby supportrarna själva. Aftonbladet är förfärade och anonyma poliser (hahaha) uttalar sig ilsket. Jag har bara en kommentar ”they had it coming”, Skyll er själva, jävla kräk.
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotbollsbladet/sverige/allsvenskan/hammarby/article5652621.ab

Nej jag försvarar inte snutmördare ala tragiska typer som Jackie Arklöv, men jag är inte heller befriad från humor. Och jag är knappast av åsikten att polisens våldsmonopol alltid är rätt.

Här har vi en timmes dokumentär i ämnet "när polisen missbrukar sin makt", http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=54162036
titeln är ju rätt träffsäker: "The Largest Street Gang in America" , lite overkill men den som fortfarande går runt och hoppas på att polisen i alla lägen bara gör sitt jobb kanske borde glo.

Det här var också en rolig nyhet http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/8204634.stm Kinesiska arbetare tar chefer tillfånga och får behålla sina jobb som ett direkt resultat av deras radikala metoder. När staten, samhället, politikerna, företagen, chefen och facket samtliga sviker då får man ta saken i egna händer, det kinesiska folket visar vägen som vanligt =). Räkna med framtida repressioner från kapitalets stormtrupper (snuten), det finns bara en vettig slutsatts. Statens förlängda arm agerar alltid reaktionärt när makten är i fara, beväpna er.


Det här skulle med också http://www.youtube.com/watch?v=ZtCiSbh9AxM&feature=related
Hehe amen ge grabb jäveln lotten tillbaka, haha vad är chansen man snor en lott och vinner 7.2 miljoner. Det finns ju inte, helt osannolikt och har aldrig förekommit tidigare. ”Butiksägaren bror duktig” är ju bara för tråkig. Men visst han hoppas väl på att få cashen själv. Risken är ju dock stor att pengarna går till svenska spel och då kan väl lika gärna grabben få lotten. Andra menar att rätt ska vara rätt och jag förstår väl poängen, men det är lite väl mycket Murphys lag över det hela för att jag inte ska ha medlidande med 15åringen haha

Kommentarer
Postat av: Allard

Nu har jag av en händelse läst igenom din bloggjävel. I like it! :D Fler borde läsa den här, jävligt bra!

2009-08-30 @ 05:27:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0