HfrEd

Nån mer än jag som går i såna här tankar just nu?: http://se.youtube.com/watch?v=zYK4akQWxpM

Det brukar ju ta ett tag efter festival att ställa tillbaka till "the reel life mode" istället för "festival mode". Vilket så klart kan ställa till det en del i vardagen eftersom ett festival beteende inte är socialt accepterat ute i det verkliga livet. Går man runt och små skriker random saker på stan kollas det snett. Det räcker egentligen med att man är lite väl översocial eller påträngande mot någon okänd människa, att man klär sig lite dräggigt eller dricker öl offentligt så blir det kris i det socialt korrekta samhället. Människor som viker av motas bort av normer och rutiner och de flesta ser till att vika in i ledet igen. Lite små tråkigt kan jag tycka, tänk att ha ett hultsfred dygnet runt, men det kanske finns en anledning till att det inte är så också. Det värsta som finns är att höra någon svara på frågan från en festivalamatör:
- "men vad vare som va så kul, vad gjorde ni?"

- "Ah det va så jävla kul vi gick upp kl 7 på morgonen o drack öl och sen tejpa vi in bulten i massa tejp och gick runt o krama folk och så söp vi som fan och bara skrek massa saker om Darin och Lena PH och så var det massa lera."

Alltså att förklara festival går inte, det blir bara patetiskt och låter som ett vuxendagis man aldrig skulle vilja besöka. För att förstå festival måste man uppleva festival, att dra festivalhistorier i det verkliga livet funkar inte alls och man borde ge fan i det. RP har dock träffat rätt med den där reklamen, man blir jävligt sugen.

Dropkick Murphys iår vilket såklart lockar förjävla mycket, dessutom The Killers och kör dom bara några låtar från Sams Town är jag nöjd, deras nya skiva suger anus. Kanske tar mig tid o kollar Sonic syndicate men det sköljs nog bort på ett eller annat sätt. Övriga band är inget o hurra för. Lars winnerbäck ska spela inte mindre än 4 gånger på festivalen och så kommer timbuk igen känns lite lamt, men med DKM o Killers ser det bra ut. Sen är det väldigt troligt att Bob Hund kommer så jävla najs.


Kommentarer
Postat av: Den där Kroken

Samma som att förklara en vanlig utdragen helg med, låter mest patetiskt fast festivalsnack är ju bedrövligt det är fanimej det värsta man kan lyssna på när folk snackar om det haha... Mogglarn, när ska vi ligga med varann? var ettag sen nu jag är redo igen så du vet :) puss

2009-02-09 @ 20:13:21
URL: http://korkkis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0