SD ett gäng smilfinkar högt högt högt upp i det blå

Det är mycket SD nu, ett före detta nazist parti som bytt politik och numera framstår som ett kristet konservativt populistparti med frågor som "intrång i aborträtten", "återupprustning av försvaret", "Stärkande av den svenska kulturen", "mindre makt till facken", "mer pengar till vård, skola, omsorg och sänkt skatt till alla" hur nu det ska gå ihop. Det finns en vision hos SD att gå tillbaka till en gammal socialdemokratisk-60tals-folkhemspolitik, fast man ska göra det med en borglig politik och en konservativ moralgrund. Hur dom rent politiskt ska lyckas med det hela står skivet i stjärnorna.Deras invandringspolitik kan väl alla vid det här laget, det brukar ju svaja lite mellan allt från att kasta ut alla som inte heter svensson i efternamn till att bara kasta ut dom som inte beter sig som svenskar. Eller klassikern vi ska slänga ut dom som inte sköter sig! Aha. stackars finnarna säger jag. Det hela är ju absurt, Sverigedemokraterna lever i en låtsas värld där ingenting får bryta mot vissa mönster. Det är typ jantelagen in-absurdum-etnic-style.
Att det finns människor som begår brott har såklart enbart en socioekonomisk förklaring. I ett klassamhälle kommer det alltid finnas människor som försöker ta från andra människor eftersom deras behov inte är fyllda, om en viss grupp är överrepresenterad inom området kriminalitet är de sannolikt även överrepresenterade på samhällsklassen absoluta botten.
Sverigedemokraterna kan inte göra den analysen istället blir det nån flummig betraktelse på samhället där mörkhåriga typer som inte passar in i deras astrid lindgren värld med röda hus och vitmålade knutar stampar in och ändrar landskapsbilden. Då sätter sig Sverigedemokraterna och gråter för att deras låtsasvärld håller på att raseras, sedan slår dom på stora trumman och försöker övertyga oss andra om att något är JÄTTE FEL.

Att invandring för med sig problem som måste lösas tror jag de allra flesta inser, typ att islamistiska fanatiker vill starta jihadd i Sverige mot de "otrogna sekulariserade hundarna" (dvs icke muslimska människor). En Sverigedemokrat skulle peka med hela handen och skrika "titta vad invandringen drar med sig" sen skulle dom gå till val på en kristen moralgrund och lägga förslag om en inskränkt aborträtt. Är det inte den ena religiösa dåren så är det den andra.
Nä fascistiska islamister är minst lika illa som kristna fascister och jag kan väl bara konstatera att det ända rätta är att be dem dra åt helvete oavsätt etnicitet. Men om man ska ge en serb skulden för att en galen egyptier predikar jihadd så är logiken rutten. Sverigedemokrater kan gapa om att Sverige släpper in si och så många invandrare per år och att det måste till ett stop, jag ger fan i vilket för i verkligheten avgörs inte ett lands framgång och fall på folkmängden. Det avgörs på hur herrarna i näringslivstoppen, bastarderna högst upp på pyramiden, bestämmer sig för att agera. Får de för sig att ett vinstdrivande företag ska betala ut ännu mer pengar till aktieägarna (de själva) så kommer de sparka folk från företaget för att lösgöra kapital. Då spelar det ingen roll om vi har 1 miljon eller 0 invandrare. Det är liksom inte alls intressant ur en ekonomisk aspekt.
-"Ja men alla bidrag och svenska utbildningar som kostar pengar, gråt gråt". Jo men alla banker och företagare som snyltar till sig pengar nu då? När fan kommer kritiken till att vi stänger vårdcentralen pga pengabrist, men när swedbank knackar på dörren då finns det krispaket och miljarders miljarders. Försök nu inte inbilla mig att vi inte har råd med svenska lektioner, vård till apatiska barn eller bidrag för en torterad iransk flykting, när det uppenbarligen finns pengar i kassan.
Jag tror dock inte att det är den ekonomiska biten som oroar SD, det är bara ett svepskäl för deras egentliga oro för saker som avskiljer sig. Att dom en dag ska vakna upp i sitt röda hus med vita knutar och upptäcka att grannen har målat sitt hus lila med stora kukar på, eller att deras döttrar knullar med en jamaican istället för något ariskt inavelsobjekt inom släkten.

Sverigedemokraterna är ett splittrat parti och man kan knappast veta vilken typ av politik man röstar på om man ger dem sin röst: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4475691.ab Exempelvis vill 65% av de förtroendevalda bygga ut kärnkraften medans partiledningen inte vill det, 42% vill folkomrösta (igen) om euron, partiledningen vill det inte. 31% vill ha dödstraff, partiledningen vill det inte.

30% av de förtroendevalda SD:arna vill förbjuda "utom europeiska adoptioner", varför kan man ju fråga sig. Jag tror vi återigen är tillbaka i SD:arnas irrationella Astrid Lindgren värld där små negerbarn helt enkelt inte passar in även om deras föräldrar heter sven och lisa. Jag är helt övertygad om att Sverigedemokrater är övertygade om att det finns någon form av gen i utom nordliga människor som gör dem automatiskt onda.

Man pratar aldrig om vad SD tänker driva för en politik för oss återstående när de kastat ut de "störande elementen". Men det är ju inte speciellt förvånandsvärt att dom fortsätter att sparka neråt med sin borgliga politik: försämra arbetskyddet, försämra fackets möjligheter att driva medlemmarnas sak mot arbetsgivaren, göra det lättare att säga upp människor, försämra konflikträtten (strejker m.m.), försämra MBL (medbstämmande rätt för anställda på ett företag) Med mycket mera.
Deras ekonomiska och arbetsmarknadspolitik är katastrof och deras arbetsmarknads talesman ännu värre: http://www.metallarbetaren.se/home/da/home.nsf/98770b2ae7748f3541256ce5006dad5f/1090acf0fc83b1d4c125739f002cbb75?OpenDocument  <--- Det är en skön inledning,
"Kan du sammanfatta sd:s arbetsmarknadspolitik?"  - "Nja, det vet jag inte …"   
Jag har läst hela intervjun och tro mig det blir inte bättre. Hela SD partiet framstår som inkompetenta idiotjävlar.Sverigedemokraterna har inte fattat nånting, dom drömmer om en gemenskap och ett samhälle utan konflikter, ett litet astrid lindgren paradis där alla är likadana och ingen behöver sticka ut. Vad dom inte fattar är att det inte är invandringen som står för en ökad motsättning i samhället utan snarare ekonomiska-klass-faktorer.

Själva anledningen till det här blogg inlägget var följande klipp ---> http://www.youtube.com/watch?v=MeVYuNppp0Q&feature=related        En Sverigedemokratisk antikhandlare i Landskrona ska smila in sig hos de lokala gamlingarna genom att påminna dem om att det var mycket mycket bättre för innan dom hemska invandrarna kom och förstörde den gemytliga varvs idyllen landskrona. Redan 1981 drabbades Landskrona av "varvsdöden" och väldigt många blev arbetslösa, staden verkar inte ha återhämta sig riktigt sedan dess, men det är väl lättare för antikhandlaren att skylla på invandring istället för att sätta sig in i hur kapitalistiska system fungerar och vilka som faktiskt tjänar på arbetslösheten verkar inte vara av intresse. Skönt då att tanten i klippet inte alls ger de svar gubbfan önskade sig.
Lägg märke till hur han verkligen försöker locka in henne i Astrid Lindgren drömmen för att sedan försöka sätta den i krasch genom att ta upp invandringen. Tanten verkar vara på en helt annan nivå och med sin jedi mind trick total krossar hon gubbjäveln och skickar han ända tillbaka till sitt fantasi land, hoppas fan han stannar där. Men jag är inte så orolig ett par dumhuven till i riksdagen gör väl knappast någon skillnad, vad spelar det för roll om de heter SD, FP, MP mfl.... Det är ändå inte där makten finns, vad som avgör är herrarna som sitter på kapital och när arbetskraftbristen sätter in med 40talisternas avgång kommer herrarna skrika efter folk som kan slita ut sig för deras välbehag och då kommer till och med Sverigedemokratiska politiker åka ner till forna Jugoslavien och hämta hem folk som kan jobba.

Det roligaste med Sverigedemokraterna är när de hetsar upp sig över såna som mig själv ”såna som hatar den egna nationen”. Ja för fan den ända gången jag gillar Sverige är när jag kollar svenska landslaget spela fotboll. Sen kan jag inte påminna mig om att jag någonsin har känt någon fosterlandskärlek.
I min bok kan Sverige och svenskarna dra åt helvete liksom jag tycker merparten av jordensnationer och folk kan göra.
Vi kan ta bort  den svenska gränsen och ta bort namnet Sverige från kartan och kalla det ”blankt” eller ”det” jag skulle inte bry mig. Nationalsång och flaggor kan vi köra till sopptippen. Gamla kyrkor och historiska fornlänningar, runstenar med mera kan vi sälja till något annat folkslag som är lika idiotiska som oss, som kan tänkas tycka det vara exotiskt och kanske vilja betala pengar för det. Vi kan elda upp varenda historiebok som rör svensk historia och total radera ut Gustav Vasa eller alla andra värdelösa kunga jävlar från våra minnen jag skulle inte bry mig om det heller.
Eller så kan vi ha kvar allt det där jag räknade upp jag bryr mig faktiskt inte ett jävla dugg. Folk får sjunga, läsa, fira vad dom vill och dom får identifiera sig med vad dom vill så länge det inte drabbar mig eller att några jävla Sverigedemokrater ska komma och pracka på mig massa kulturella saker som jag inte vill ha med att göra.
Kommer dom med ett sånt där jävla svenskkontrakt ska jag vägra skriva på för jag vill fan inte kategoriseras i samma jävla grupp som typ Per Gessle eller någon annan jävla fjant.


Bevara Sverige Svenskt kan någon föklara vad fan dom menar med det. Äre förbjudning av utländska tv-kanaler, maträtter, religioner, livsåskådningar, musik, arkitektur, bilar, företag dom menar. Eller är det bara människor dom snackar om, ska det isåfall bli förbjudet att åka till Thailand för då kan man ju få med sig thailändska influenser. Ska vi skicka tillbaka mordhotade ungar till sina hemländer. http://www.dn.se/nyheter/sverige/lollo-utvisas-trots-mordhot-fran-pappan-i-kroatien-1.480179
Eller är det bara någon typ av svensk kultur dom menar? Vad fan är det för en kultur? Äre något speciellt som jag och Peter Wallenberg har gemensamt eller? Vi kanske firar midsommar båda två men jag kan ge mig fan på att det är en jävla skillnad på en midsommar i Stora Mellösa och en midsommar på Grand Hotel.


Ah det här vart jävligt långt, den som läste ända hit borde skaffa sig en hobby. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0