Sköna namn

Såg idag i aftonbladet http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4188106.ab att en familj i USA - New jersey - döpt sin ena son till Adolf Hitler. Jag tycker det är helt jävla otroligt roligt, vad är tanken bakom det hela? Uppenbarligen är ju familjen övertygade nazister med tanke på att de även döpt sina 2 andra ungar till Joycelynn Aryan Nation och Honszlynn Hinler Jeannie. Men det kan ju också vara så att dom har blandat sin galenskap med en stor portion humor vilket man så klart hoppas på. Just namnet Aryan Nation var ju förjävla roligt, nästan roligare än Adolf Hitler.
Man borde redan nu göra en dokumentation av adolf hitlers (jr) liv antingen i bok eller film form. Skulle vara kul och kunna följa hur hans liv artar sig. Fatta hur sjukt hans liv kommer att bli enbart pga av ett namn hahaha det är humor. Socialt handikappad psykopat känns lite väl lätt att gissa på, men det är ju fan det mest troliga, jag menar när bagerier vägrar sälja en tårta till tre årige Adolf Hitler har ju problemen bara börjat.
Men vem vet USA är ju möjligheternas land sägs det, han kanske blir filmstjärna och sen president. Man skulle ju inte bli förvånad. Jag skulle personligen tycka att det vore sjukt kul om Adolf Hitler 3 år gammal gick den framtiden till mötes, desto mindre kul skulle det kanske vara för det amerikanska folket. Jag har bara en önskan, att Adolf ska börja dejta en icke "vit" människa bara för å jävlas med sina päron, kom igen Hitler visa att du är en player! Ännu bättre vore det ju om Adolf blir bög, åker till San Fransisco och gifter sig med en mannlig arab. Tager du Adolf Hitler denne Ahmed Makboul att älska i nöd och lust?

Gick in på Hitta.se och sökte lite random på sköna namn och det visar sig att vi svenskar har några sköningar även vi.

Fick ett par favoriter som jag dänger av på en gång
Sökte på Chewbacca, det håriga hjälte monstret från filmen Star Wars som snackar genom att göra ett halv skrikigt oljud, jag tänkte att det kan ju fan ingen heta. Jo det finns en person i Nyköping Bo Wilhelm Chewbacca Åhlund och även en i Storvik: Dennis Fredrik Chewbacca Backman. Jag vart väldigt imponerad och tänkte att nu äre bara o gå loss fanns det folk som hette Chewbacca borde man ju kunna söka på fittan och hitta nån som heter det. Men tyvär förbjuder svensk lag vissa namn och det kan vara väldigt svårt att få igenom vad som anses vara suspekta namn. http://sv.wikipedia.org/wiki/Namnlagen Följer du länken kan du läsa att "I namnlagen finns också riktlinjer för vad som inte är lämpligt att ha som namn. Det är till exempel inte tillåtet att ta ett namn som kan uppfattas som benämning på en järnvägsstation eller ett postkontor." Känns ju kanske inte som det viktigaste regleringen i lagen att man inte får heta samma sak som järnvägs och postkontor men på Wikipedia var man noga med att lyfta fram det som något viktigt.

Det visar sig vidare att självaste Örebro, har sina lokala förmågor är det någon som känner igen Fredrik Skywalker Vilas Eklund? Man tycker ju att man borde känna till personen i fråga eller åtminstonde hört talas om hans namn då han är från samma hemstad. Visserligen kan han ju vara inflyttad men jag tror han är lite blyg med namnet. Det ska han ju fan inte vara, tycker det är riktigt flashigt och jag bara önskar att han använder det som ett första namn och blir tilltalad på typ jobbet som "öhj Skywalker hämta trucken och flytta den här mega cylindern".

Kom igång med sökningar på allvar och slog till med "Anus" som sök ord, visar sig att det finns folk som i vilket fall nästan heter det: Aneus Rosvold i Strömsund. Kul namn haha

Det här är min absoluta favorit: Dennis Destroyer Halldén  i Åtvidaberg - Yes, vilken skön lirare han måste vara. Han lär sakna självdistans, antagligen vara av den typen som är lite halvt krigskadad utan att varit med i krig och antagligen lite små jobbig. Men för helvete att komma på att man vill heta Destroyer och faktiskt driva igenom det hela är ju fenomenalt. Tack Dennis Destroyer! Johnny Bazooka i Malmö är ju ett namn av sama kaliber men Destroyer var coolare.

Yetterligare sköna namn jag hitta:
Alexander Stalin - BROTTBY
Anita Stalin - STOCKSUND
Erik Lenin Nilsson - RAMVIK
Ingrid Yoda - SOLLENTUNA
Christer Honda - VÄSTERÅS
Gandalf Adelbrant - FARSTA
Kim Rocky Sebastian Larsson - VARA
Lawner Rocky - SÄFFLE
Husejnovic Rambo - ANGERED
Moses Rambo Bessik - KISTA
Lilleman Boar Rambo Gyleklint, - ÖSTERSUND
Romario Johansson - KOLMÅRDEN
Elwood Ekdahl - KARLSKOGA
Simon Robert Zidane Sundin - AVESTA
Mr Dogg, Sir - ?, Mobil fanns ring o fråga var han bor 076-2088594
Bam Larsson - BOLLNÄS
Tony Montana - DELSBO
Zingo Ekdal - VARBERG
Obama Johansson - HUDDINGE
Ane Kongo - ÄNGELHOLM
Wolfgang Ruhnke - KLIPPAN
Eh Gay - LJUSDAL
Arthur Gay Johansson - ? - Mobil: 073-2462132
Bu Gay - HOFORS
Anders KGB Lindholm - Mobil: 070-3421260
Henrik Vapen - KARLSTAD
Eva Mord - VÄSTRA FRÖLUNDA
Alexandra Bomb - ASKIM
Kenneth Himmler - SÖDERBÄRKE
Cp Per-Arne Dahl - MALMÖ
Robin el Hood Piteå - KARLSTAD
Jimmy Ingemar Hoffa Kraft - ROLFSTORP
Lol Hepg - KÅLLERED
Bilbo Göransson - SPÅNGA
Bror Petter Niklas Egnor - HUSUM

Asså man kan ju hålla på hela dagen och bara söka på massa roliga namn och det var ett rätt roligt tidsfördriv, frågan är ju bara om alla dom här namnen stämmer oftast står det en adress eller ett mobil nummer så den som är sugen på o kolla upp kan bara gå in på hitta.se och försöka få tag på infon.

Kommentarer
Postat av: Den där Kroken

Fatta att möta Lilleman Boar Rambo Gyleklint på hockerinken, jävlar vad det lär smälla ;OOch den där Kenneth Himmler låter jävla mysko, lovar att han har ett kemilabb i källarn ute på vishan där han gör experiment på djur han kidnappat. Sen skrattar han jävligt elakt säkert

2009-01-19 @ 21:31:25
URL: http://korkkis.blogg.se/
Postat av: Rille

Haha

2009-01-20 @ 12:39:45
Postat av: Rambo Husejnovic

Haha du tog med mig =P

2009-02-16 @ 15:25:29
Postat av: Rille

Rambo - hahaha, tjena läget. Har du googlat ditt egna namn eller äre någon lustig läsare som driver ^^

2009-02-23 @ 00:08:42
Postat av: Boar Rambo Lilleman Gyleklint

Mitt namn var lite omkastat :-) Dessutom så bor jag inte i Östersund.. utan på Gotland.

2009-02-24 @ 13:55:48
Postat av: Zingo

ASG....haha det var roligt att man var med på listan:)

har ju haft namnet nu i 28år.ha det//Zingo

2009-04-20 @ 15:07:02
Postat av: Fredrik Vilas Skywalker Eklundh

Tja!haha, fick syn på den här sidan av en slump;)

Det finns en förklaring till namnet faktiskt,

säg till om någon vill höra den!mvh

mr. Sky

http://www.youtube.com/watch?v=fprsw5npvZI

2009-12-04 @ 14:50:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0