Kina <3 Sverige

Hahaha ja jävla kineserna verka hämta mycket insperation från Sverige just nu.

 

I helgen som gick var jag i stockholm och på vägen hem åkte vi bakom en hel kortege av kinesiska bilar med blåa nummerplåtar. Vi funderade på vad det var för idioter som åkte i 70 på motorväg och hade varningsblinkers på hela tiden. Vi drog om den första bilen och såg att den var fullsmockad av Kineser som kollade oroligt åt alla håll och kanter, vi drog om nästa bil och den var lika full med kineser den, nästa bil samma sak. Det var kineser ta mig fan på hela motorvägen. Inte för o va sån, det var en hel rolig syn, dom såg helt lost ut. Varför hade dom varningsblinkers på? Det var precis som att varna ”här kommer vi kineser, vi har inte så bra koll på läget, vänligen ha tålamod” hehe aa eller så var det för att dom bara låg i 70 på motorväg som sagt. Dom var väl säkerligen på väg och skulle köpa upp saab eller volvo eller båda, och ville väl inte ta några chanser när livet som storkapitalister leker.

 

Igår var jag på släkt middag och det visar sig att min ena kusin fått ett erbjudande att åka kinesiska vasaloppet. Han är väl på snudd till proffisionell skidåkare, tävlar och grejer, inbjudan kom från någon landslagsman i skider som jag redan glömt namnet på. Kineserna tyckte väl att det verkade exotiskt med ett eget vasalopp och bjöd över två svenskar (Örebroare dessutom) som fick anlägga skidbanan. Det jag funderar på vart i Kina banan ligger, förstås någonstans i norra men hur coolt vore det inte o ha den i Sibirien istället?

Aja inte nog med att Kineserna snor våra företag och kultur, nu skriver dom våran historia också:

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5923425.ab

 

Idag publicerar aftonbladet den från början kinesiska artikeln: ”Hemlig lesbisk stad i Norrland” hahaha kan det bli bättre? Det är medier i Kina som kavlar ut ”nyheten” bland annat den stora nyhetsbyrån ”nya Kina” som ger ut landets största tidning bland annat. Staden ska heta Chako Paul City och rymmer 25 000 kvinnor, alla lesbiska skogshuggare, grundades tydligen 1820.

”män får under inga omständigheter tillträde – då "slås de halvt ihjäl" av kvinnliga poliser. Skulle en kvinna lämna Chako Paul City och ha sex med en man så måste hon bada innan hon får träda in i gemenskapen på nytt.”

 

Ja vart ska man börja haha den här kvinnostads storyn är ju så jävla rolig, tack Kina!
Varför väljer dom att döpa den till Chako Paul City? Jag undrar av två anledningar, dels är det inte ett namn som norrläningar på 1820talet skulle få för sig att döpa en stad till, dessutom varför skulle ett radikal lesbisk samling människor vilja döpa sitt samhälle efter ett mans namn (Paul) ? Den Kinesiska tidningslogiken är rätt oklar på flera sätt.

 

Wikipedia har tydligen haft en artikel om Chako Paul City, men den är nu bortagen, kanske försvinner aftonbladets artikel snart och kanske är det så att staten sitter och censurerar en väl dold hemlighet. Är Chako Paul City ett statligt experiment för att en gång för alla slå håll på den ihängande uppfattningen att kvinnor inte kan umgås i grupp. Eller är Chako City nån form av weekend resort för regeringens kvinnor? Är det så att Chako Paul City är Sveriges Sin City ditt bara makteliten får inträde att en hel helg vältra sig i lyx och synd? Jag tror lätt det är ett ställe dit Njamko Saboni Beatrice Ask med flera regeringskvinnor åker till och chillar lite, med lesbiska skogshuggare. Varför inte det måste ju vara jätte skönt o hänga runt i den matriakala världen, när man får gå runt i den patriarkala resten av veckan. Trist för de kristdemokratiska kvinnorna eftersom deras religion inte godkänner lesbiska, men dom har väl säkert en direkt portal upp till gud i himlen, staden bland molnen.

 

Man förstår ju nu att Kineserna en gång för alla förklarat kvinnotorkan i norrland och på så sätt slagit fast den hårda trafficking leden mellan norrland och Finland. Det är ju såklart inte en slump att den borgliga regeringen tagit bort tullen mellan Finland och Norrland, det finns en två anledningar.

1: För att de norrländska männen inte ska ta skåååtern ner till Stockholm och förpesta livet för överklassen där, i ren frustration över att inte få ligga.

2: Att norrland alltid varit Sveriges röda hörn, där kommunisterna och socialister alltid haft ett starkt fäste. När de norrländska männen i stället ligger med prostituerade blir det inga nya kommunist ungar för regeringen att störa sig på.

Istället subventionerar man Chako Paul City och använder det som en lyxig tillflyktsort för regeringens ministrar.

 

Jag tycker det får vara ett slut på det här nu, regeringen får ju öppna upp staden som för turist, får väl mest rikta sig till kvinnor då eftersom Kineserna uppenbarligen bevisat att män som åker dit dödas. Förstår ni inte, om Kineserna vill ha skit som vasaloppet kommer dom ju för fan att vallfärda hit för o kolla in lebbstaden! Kan vi bara tämja flatorna lite så dom inte dödar män kan vi tjäna ytterligare 50% på staden som turistnäring!

 

Men det absolut troliga är väl att den nyhetsbyrån lidigt av nyhetstorka och vart tvungna att blåsa på med något riktigt saftigt. Personen som kom på storyn måste i varje fall få massa kredd för uppfinningsrikedomen=)

Kina är verkligen ett hemskt jävla land som lyckats med det absurda att verkligen plocka de absolut sämsta delarna från de två största systemen genom världshistorien.

1: Man har en totalt ohämmad arbetsmarknad där kapitalisterna far fram som slåttermaskiner och antastar allt dom kommer åt. Den Kinesiska arbetarklassen arbetsvillkor och arbetsavtal är värdelösa och fackföreningarna är bakbundna genom att strejker förbjudits och den fria fackföreningsrätten inskränkts till en modell som har som uppgift att ta vara på både de anställdas och företagens sida. Vilket framför allt är en modell som gynnar företagen.

 

2: Man har behållit den auktoritära delen av Stalin och Maos sätt att se på makt. All chans för vanligt folk till påverkan av makten hålls borta genom att den koncentreras till statens järnhårda näve. Detta gäller även media, visserligen tycker jag att vi ser liknande artiklar i vår svenska media när de jagar fram för att sälja lösnummer. Men den här Kinesiska artikeln gör det kanske ännu tydligare varför media och journalister ska stå oberoende.

 


Kommentarer
Postat av: DP

Går rykten om att det skall finnas en by i Norrland med namnet Skamsele och bebos av ca 250 radikalfeministiska separatister...

2009-10-19 @ 20:04:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0